Tentang Kami

tentang Kami
CHANGHZOU PROSTEPPER CO., LTD. diadegkeun di pabrik motor 2014. Ieu urang jeung titimangsa sajarah R & D ti 1998. Sanggeus 20 taun ngembangkeun, ayeuna tumuwuh kana salah sahiji Motor Manufacturers panggedéna di Cina domestik. Cai mibanda rentang produk tina motor stepping, motor BLDC, permanén Magnet sinkron motor, AC Servo Konversi Frékuénsi motor, Mesin parabot kontrol motor, Spindle motor, PM motor, motor Encoder jeung asesoris motor misalna. Prostepper teh-tingkat tinggi motor supplier dina widang Automation Industrial sarta Élmu Médis. Prostepper massana sertifikasi ISO9001 dina 2016, anu produk motor anu patuh CE na RoHS baku.


WhatsApp Online Chat!