NEMA 8 Konektor Koleksi Mlaku Motor (40mm 0.022Nm)

Short Description:

Prostepper nawakake sawetara ekstensif ukuran lan konfigurasi saka 20 kanggo 110mm terus torsi saka 0,1 kanggo 12 Nm Motors mlaku tumindake.
fitur:

  • Single utawa Double opsi extension batang
  • Konektor lan Pilihan saka kabel sabuk
  • Spur lan planet Gir soyo tambah opsi
  • Gagal aman Brake utawa Permanent Magnet Brake soyo tambah opsi
  • Kanthi biso saben kasenengan

  • Potongan: US $ 9.9 - 99.99 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 20000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai, China
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!