American Automation Teknologi Expo / Undangan West

38a0b923

On 5th Februari 7, 2019, perusahaan kita bakal melu ana ing Amérika Automation Teknologi Expo / Kulon. Anjungan dumunung ing Anaheim Convention Center in California. Automation Teknologi Expo West Amerika Utara paling majeng desain lan Manufaktur acara. Tampilan robotika, teknologi automation, teknologi Déwan, produk packaging, printing 3D lan sistem otomatis kuwi nengsemake investor, pemimpin bisnis, produsen kaputusan industri, ahli automation ing industri Automation & Robotics. Siji bisa nyambung karo liwat 20,000 engineers lan eksekutif sing siap Forge kekancan bisnis lan sinau saka penting industri pun pemahaman sing. We becik welcome sampeyan ngunjungi Booth kita lan ngrembug kerjasama.

EVENT-2


Post wektu: Jun-12-2018

Tampilan Online Chat!