Liyang PROSTEPPER IS APPROCHING TO THE BETTER lan sukses FUTURE

Ing Mei 2016, Liyang PROSTEPPER CO., LTD. dipindhah menyang bangunan pabrik standar Building B2 ing Hutang Ilmu lan Teknologi Industrial Park, Changzhou City. Areal total tekan 10.000 meter persegi, Kangge, liwat 100 set lathe otomatis, mesin grinding otomatis lan kabeh jinis-dhuwur tliti mesin lan Processing motor kuwi minangka pusat mesin, mesin pribadi khusus-waé, mekso punch-kacepetan dhuwur , laser mesin otomatis welding, stator pusat mesin otomatis, mesin nduwurke tumpukan otomatis, lan stator garis Déwan otomatis padha sijine menyang operasi. kuwi banget meningkat kapasitas produksi perusahaan lan tambah kacepetan nanggepi dikarepake-sumber. Perusahaan iku uga ngenalaken sistem Manajemen ERP perusahaan, recruiting wong bakat, tetep ing madegé saka hardware lan software kanggo pembangunan-kacepetan dhuwur perusahaan ing mangsa.

1112


wektu Post: May-30-2016

Tampilan Online Chat!