CCTV 9 Interview lan laporan kanggo ngedegaken PROSTEPPER kang

Ing Oktober 2017, CCTV 9 Discovery Craftsmen kang Pikiran-Building Group ngewawancarai program syuting "Ingenuity ing Making Cilik Motor vs kawigaten lan Man conscientious", kanggo mbabarake crita craftsman Pak Ding Xuhong, pangadeg Liyang Prostepper Co., Ltd . film eksplorasi panulisan Sprite kanggo wong, lan ndadekake tiba donya ing katresnan karo "Digawe ing China".

32323232

111111111 https://v.ifeng.com/video_7993765.shtml


wektu Post: Nov-11-2017

Tampilan Online Chat!