News

  • CCTV 9 Interview lan laporan kanggo ngedegaken PROSTEPPER kang

    CCTV 9 Interview lan laporan kanggo ngedegaken PROSTEPPER kang

    Ing Oktober 2017, CCTV 9 Discovery Craftsmen kang Pikiran-Building Group ngewawancarai program syuting "Ingenuity ing Making Cilik Motor vs kawigaten lan Man conscientious", kanggo mbabarake crita craftsman Pak Ding Xuhong, pangadeg Liyang Prostepper Co., Ltd . film eksplorasi craftsmans ...
    Waca liyane
  • Liyang PROSTEPPER IS APPROCHING TO THE BETTER lan sukses FUTURE

    Liyang PROSTEPPER IS APPROCHING TO THE BETTER lan sukses FUTURE

    Ing Mei 2016, Liyang PROSTEPPER CO., LTD. dipindhah menyang bangunan pabrik standar Building B2 ing Hutang Ilmu lan Teknologi Industrial Park, Changzhou City. areal total tekan 10.000 meter persegi, Kangge, liwat 100 set lathe otomatis, mesin grinding otomatis lan ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!