• qweqw (1)
  • qweqw (2)
  • qweqw (3)
  • qweqw (4)
PROSTEPPER е една од најголемите производител на мотори во Кина. Ние се фокусира на истражување и развој и производство на чекорен мотор, BLDC мотор, постојан магнет синхрони мотори, AC серво мотор фреквенција конверзија, машински алати контрола на мотор, вретено мотор, енкодер и сродни моторни додатоци. Ние сме на високо ниво моторни решение снабдувач на индустријата за автоматизација и медицинските науки, имаме соработувано со повеќе од 30 меѓународни водечките компании во светот и да ги обезбеди креативни решенија и производи со висок квалитет. PROSTEPPER реши за поддршка на светот со ефикасни, заштеда на енергија и еколошки.

Стручњаци

Избрана производи

најновата дизајн

нови пристигнувања

АПЛИКАЦИИ

моторни производи PROSTEPPER е да биде широко се користат во многу области и веб-сајтови, како што се 3D печатач, облека машина, машина алатки, текстилни машини, пакување машини, медицинска опрема, обработка на жица темперамент и други индустрии. Ние сме високо-крајот моторни снабдувач во домашната индустрија за автоматизација, и е одредено од страна на производителот на бројот на меѓународно реномирани компании во САД, Европа, Јужна Кореја и така натаму.

Гледај Повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!