Американската автоматизација технологија Експо / Запад Покана

38a0b923

На 5-ти февруари до 7, 2019 година, нашата компанија ќе учествува во американската автоматизација технологија Експо / Запад. Павилјонот се наоѓа на Конвенцијата центар Anaheim во Калифорнија. Автоматизација технологија Експо Запад е најголемиот напредни дизајн и производство на настан во Северна Америка. Приказ на роботика, автоматизација технологија, монтажа технологија, пакување производи, 3D печатење, како и други системи за автоматизација привлекува инвеститори, бизнис лидери, носители на одлуки индустрија, експерти автоматизација во Автоматика & Роботика индустрија. Еден може да се поврзе со повеќе од 20.000 инженери и менаџери кои се подготвени да се воспостават деловни партнерства и да учат од индустријата личности да ги презентираат своите идеи. Им посакуваме топло добредојде да ја посетите нашиот штанд и да разговараат за соработка.

Настан-2


Време на мислењето: Јуни-12-2018

WhatsApp Онлајн Chat!