Changzhou PROSTEPPER СЕ APPROCHING за подобро и успешна иднина

Во мај 2016 година, Changzhou PROSTEPPER CO., LTD. се пресели во стандардот фабричка зграда на зграда Б2 во Hutang науката и технологијата индустриски парк, Changzhou Сити. вкупното производство област достигна до 10.000 квадратни метри, пак, повеќе од 100 комплети на автоматски струг, автоматска машина за мелење и сите видови на висока прецизност обработка и преработка на моторни опрема, како што се обработка центри, машински алатки со посебна намена, со голема брзина преси удар , ласерски автоматско заварување машини, статор автоматска обработка центри, автоматски машини за ликвидација, и статорот автоматски собранието линии се стави во функција. Таквата опрема силно подобрен капацитет за производство на компанијата и зголемување на брзината на одговор на побарувачката на снабдување. Компанијата, исто така, воведе ERP систем за управување на претпријатието, регрутирање на талентирани луѓе, фиксна основа на хардвер и софтвер за брз развој на компанијата во иднина.

1112


Време на мислењето: Мај-30-2016

WhatsApp Онлајн Chat!