CCTV 9 интервју и извештај до основачот PROSTEPPER е

Во октомври 2017 година, ум-зграда група CCTV 9 Дискавери занаетчии интервјуирани програмата снимањето на "Светот На Генијалноста во Изработка на мал мотор VS капацитет и совеста човек", да се изложуваат на приказната за занаетчија на г-дин Динг Xuhong, основачот на Changzhou Prostepper копродукции, ООД . филмот истражени изработка самовила на луѓето, и го прави светот да падне во љубов со "Произведено во Кина".

32323232

111111111 https://v.ifeng.com/video_7993765.shtml


Време на мислењето: Nov-11-2017

WhatsApp Онлајн Chat!