Aplikimet

Produktet motorike PROSTEPPER-së të përdoret gjerësisht në shumë fusha dhe faqet, të tilla si printer 3D, makine veshje, veglave makine CNC, makineri tekstile, makineri paketimit, pajisje mjekësore, përpunimin mbreh tela dhe industri të tjera. Ne jemi një furnizues fund të lartë motor në industrinë e automatizimit në familje, dhe ka qenë prodhuesi përcaktuar nga numri i kompanive të njohura ndërkombëtarisht në Shtetet e Bashkuara, Evropë, Korea e Jugut dhe kështu me radhë.

22222 (1)          11111 (1)          33333 (1)WhatsApp Online Chat!