American Automation Technology Expo / West Ftesë

38a0b923

Më 5 shkurt deri 7, 2019, kompania jonë do të marrë pjesë në American Automation Technology Expo / Perëndim. Pavioni është i vendosur në Qendrën Konventës Anaheim në Kaliforni. Automation Technology Expo West është më i madh i avancuar projektimit dhe prodhimit ngjarja në Amerikën e Veriut. Display i robotikës, teknologji automatizimi, teknologjive kuvendit, produkteve të paketimit, shtypjen 3D dhe sistemet e tjera të tilla automatizimi tërheq investitorët, krerë të biznesit, vendimmarrësit të industrisë, ekspertët automatizimi në industrinë e Automatizimi dhe robotikë. Dikush mund të lidheni me mbi 20.000 inxhinierë dhe drejtuesit të cilët janë të gatshëm për të krijuar partneritete të biznesit dhe të mësojnë prej yjeve të industrisë paraqesin njohuritë e tyre. Ne mirëpresim ngrohtësisht ju vizitoni kabinë tonë dhe për të diskutuar bashkëpunimin.

EVENT-2


Ora Post: Jun-12-2018

WhatsApp Online Chat!