Changzhou PROSTEPPER ËSHTË approching të ardhmen më të mirë dhe SUKSESSHËM

Në maj 2016, Changzhou PROSTEPPER CO., LTD. u transferua në ndërtesën e fabrikës standarde të Ndërtimit B2 në Hutang Shkencës dhe Teknologjisë Industrial Park, Changzhou City. Sipërfaqja e përgjithshme e prodhimit arriti në 10.000 metra katrorë, ndërkohë, mbi 100 grupe të torno automatike, makinë automatike rëndë dhe të gjitha llojet e përpunimit dhe të përpunimit motor lartë saktësi pajisjeve të tilla si qendrat e përpunimit, mjetet e makinës veçanta me qëllim, shtyn shënoj me shpejtësi të lartë , lazer makina automatike saldim, stator qendrat automatike të përpunimit, makina automatike dredha-dredha, dhe stator linjat automatike kuvendit janë vënë në veprim. pajisje të tilla të zgjeruara fuqishëm kapacitetin e prodhimit të kompanisë dhe rritjen e shpejtësisë përgjigje kërkesës-furnizimit. Kompania prezantoi gjithashtu sistemin e menaxhimit të ERP ndërmarrje, rekrutimin njerëz të talentuar, fikse themelin e hardware dhe software për zhvillimin me shpejtësi të lartë kompanisë në të ardhmen.

1112


Ora Post: Maj-30-2016

WhatsApp Online Chat!