CCTV 9 intervistë dhe raporti për themeluesit PROSTEPPER-së

Në tetor 2017, Grupi Mind-Building CCTV 9 Discovery mjeshtrit e intervistuar xhirimeve programin "zgjuarsi në Making vogël motorike VS vëmendshëm dhe njeri i ndërgjegjshëm", për të vë në dukje historinë e artizani të z Ding Xuhong, themeluesi i Changzhou Prostepper Co, Ltd . Filmi hulumtohen zejtari sprite për njerëzit, dhe bën botën bien në dashuri me "Made in China".

32323232

111111111 https://v.ifeng.com/video_7993765.shtml


Ora Post: nëntor-11-2017

WhatsApp Online Chat!