Lajme

 • CCTV 9 intervistë dhe raporti për themeluesit PROSTEPPER-së

  CCTV 9 intervistë dhe raporti për themeluesit PROSTEPPER-së

  Në tetor 2017, Grupi Mind-Building CCTV 9 Discovery mjeshtrit e intervistuar xhirimeve programin "zgjuarsi në Making vogël motorike VS vëmendshëm dhe njeri i ndërgjegjshëm", për të vë në dukje historinë e artizani të z Ding Xuhong, themeluesi i Changzhou Prostepper Co, Ltd . Filmi hulumtohen craftsmans ...
  Lexo më shumë
 • Changzhou PROSTEPPER ËSHTË approching të ardhmen më të mirë dhe SUKSESSHËM

  Changzhou PROSTEPPER ËSHTË approching të ardhmen më të mirë dhe SUKSESSHËM

  Në maj 2016, Changzhou PROSTEPPER CO., LTD. u transferua në ndërtesën e fabrikës standarde të Ndërtimit B2 në Hutang Shkencës dhe Teknologjisë Industrial Park, Changzhou City. Sipërfaqja e përgjithshme e prodhimit arriti në 10.000 metra katrorë, ndërkohë, mbi 100 grupe të torno automatike, makinë automatike rëndë dhe ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!