Ekipi ynë

themelues PROSTEPPER Z. Xuhong Ding, filloni biznesin me motor në vitin 1998, dhe të trajnuar një ekip të aftë dhe të qëndrueshme të punës që atëherë. Deri tani punëtorët tanë ekipi shpenzoj për 130. Ne kemi një grup të sistemit të plotë të menaxhimit të kompanisë, dhe kaloi ISO9001 tashmë. Ne kemi katër inxhinierë të lartë me motor në dept tonë teknik. Në dept Cilësisë, ne kemi 10 specialist i lartë QC, ata e marrin përgjegjësinë për inspektimin e të ardhurave, cilësisë proces të monitoruar dhe garantuar përfunduar motors pajtueshmëri me standardin.WhatsApp Online Chat!