NEMA 24 stepping Motor (69mm 2.2Nm)

Pondok Description:

Prostepper nawarkeun hiji rentang éksténsif ngeunaan ukuran sarta konfigurasi ti 20 nepi ka 110mm jeung nahan torsi ti 0,1 nepi 12 Nm motor stepping rutin.
Fitur :

  • Tunggal atawa Double pilihan extension aci
  • Panyambung na Pilihan kawat abah
  • Spur jeung planet gears pilihan ningkatna
  • Gagal aman marake atawa permanén Magnet marake pilihan ningkatna
  • Pinuh customizable per sasuai ka nu Anjeun

  • FOB Harga: US $ 9,9 - 99,99 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai, Cina
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    model ayeuna nyekel torsi panjang spésifikasi acara 3D
    24H248-02S / D 2.0  1.1  47,4    
    24H248-03S / D 3.0  1.1  47,4    
    24H248-04S / D 4.0  1.1  47,4    
    24H256-02S / D 2.0  1.5 55,8    
    24H256-03S / D 3.0  1.5 55,8    
    24H256-04S / D 4.0  1.5 55,8    
    24H269-03S / D 3.0  2.2 68,3    
    24H269-04S / D 4.0  2.2 68,3    
    24H269-05S / D 5.0  2.2 68,3    
    24H286-03S / D 3.0  3.0  85,3    
    24H286-04S / D 4.0  3.0  85,3    
    24H286-05S / D 5.0  3.0  85,3    

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      
      WhatsApp Online Chat!