NEMA 8 Panyambung Tipe stepping Motor (40mm 0.022Nm)

Pondok Description:

Prostepper nawarkeun hiji rentang éksténsif ngeunaan ukuran sarta konfigurasi ti 20 nepi ka 110mm jeung nahan torsi ti 0,1 nepi 12 Nm motor stepping rutin.
Fitur :

  • Tunggal atawa Double pilihan extension aci
  • Panyambung na Pilihan kawat abah
  • Spur jeung planet gears pilihan ningkatna
  • Gagal aman marake atawa permanén Magnet marake pilihan ningkatna
  • Pinuh customizable per sasuai ka nu Anjeun

  • FOB Harga: US $ 9,9 - 99,99 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 20000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai, Cina
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!