CCTV 9 wawancara jeung wartoskeun ka pangadeg PROSTEPPER urang

Dina Oktober 2017, CCTV 9 Papanggihan pengrajin urang Pikiran-Gedong Grup diwawancara program syuting "kapinteran dina Nyieun Leutik Motor bobodoran perhatian sarta Man Conscientious", mun ngalaan carita tukang nyieun tina Mr. Ding Xuhong, pangadeg Changzhou Prostepper Co., Ltd . pilem The digali craftsmanship Sprite ka jalma, sarta ngajadikeun ragrag dunya asih "Digawe di Cina".

32323232

111111111 https://v.ifeng.com/video_7993765.shtml


waktos pos: Nov-11-2017

WhatsApp Online Chat!