News sarta Kajadian

  • PROSTEPPER will attend SPS IPC on 26~28 Nov. 2019, Booth no H3-317

    PROSTEPPER will attend SPS IPC on 26~28 Nov. 2019, Booth no H3-317

    CHANGZHOU PROSTEPPER CO., LTD. will attend SPS IPC on 26~28 Nov. 2019 in Nürnberg Germany. Our booth located in Hall3 – 317. Just visit us on site and know our new products face to face.
    Maca deui
  • Changzhou Prostepper Co., Ltd. attended 2019 Productronica China

    On March 20~22, 2019   We attended 2019 Productronica China, booth no C3-3325.   Visit this Exhibition please link to https://electronica-china.com  
    Maca deui
  • Amérika Automation Téhnologi Expo / Uleman Kulon

    Amérika Automation Téhnologi Expo / Uleman Kulon

    On 5 Pébruari ka 7, 2019, parusahaan urang bakal ilubiung dina Amérika Automation Téhnologi Expo / Kulon. paviliun ieu ayana di Anaheim Konvénsi Center di California. Automation Téhnologi Expo Kulon nyaéta Amérika Kalér panggedéna canggih rarancang jeung manufaktur acara. Tampilan of ...
    Maca deui
  • 2018 SPS IPC drive Uleman

    Ti 27 Nopémber nepi ka kaping 29, 2018, parusahaan urang bakal ilubiung dina 2018 SPS IPC drive Pameran Nuremberg Electric Automation, Jerman. Booth lokasi: Aula 3, 3-414. Urang warmly ngabagéakeun anjeun didatangan stan urang na ngabahas babarengan.
    Maca deui
  • CCTV 9 wawancara jeung wartoskeun ka pangadeg PROSTEPPER urang

    CCTV 9 wawancara jeung wartoskeun ka pangadeg PROSTEPPER urang

    Dina Oktober 2017, CCTV 9 Papanggihan pengrajin urang Pikiran-Gedong Grup diwawancara program syuting "kapinteran dina Nyieun Leutik Motor bobodoran perhatian sarta Man Conscientious", mun ngalaan carita tukang nyieun tina Mr. Ding Xuhong, pangadeg Changzhou Prostepper Co., Ltd . pilem The digali craftsmans ...
    Maca deui
  • CHANGZHOU PROSTEPPER nyaeta APPROCHING kana hadé jeung suksés hareup

    CHANGZHOU PROSTEPPER nyaeta APPROCHING kana hadé jeung suksés hareup

    Dina Méi 2016, CHANGZHOU PROSTEPPER CO., LTD. dipindahkeun ka wangunan pabrik baku tina Gedong B2 di Hutang Élmu jeung Téhnologi Industrial Park, Changzhou Kota. aréa produksi total ngahontal ka 10.000 méter pasagi, Samentara éta, ngaliwatan 100 sét lathe otomatis, mesin grinding otomatis tur ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!