wartos

  • CCTV 9 wawancara jeung wartoskeun ka pangadeg PROSTEPPER urang

    CCTV 9 wawancara jeung wartoskeun ka pangadeg PROSTEPPER urang

    Dina Oktober 2017, CCTV 9 Papanggihan pengrajin urang Pikiran-Gedong Grup diwawancara program syuting "kapinteran dina Nyieun Leutik Motor bobodoran perhatian sarta Man Conscientious", mun ngalaan carita tukang nyieun tina Mr. Ding Xuhong, pangadeg Changzhou Prostepper Co., Ltd . pilem The digali craftsmans ...
    Maca deui
  • CHANGZHOU PROSTEPPER nyaeta APPROCHING kana hadé jeung suksés hareup

    CHANGZHOU PROSTEPPER nyaeta APPROCHING kana hadé jeung suksés hareup

    Dina Méi 2016, CHANGZHOU PROSTEPPER CO., LTD. dipindahkeun ka wangunan pabrik baku tina Gedong B2 di Hutang Élmu jeung Téhnologi Industrial Park, Changzhou Kota. aréa produksi total ngahontal ka 10.000 méter pasagi, Samentara éta, ngaliwatan 100 sét lathe otomatis, mesin grinding otomatis tur ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!